Salih Uçan Galatasaray - Galatasaray, Alanyasporlu Salih Uçan'ın transferini ... - Galatasaray'da devre arasında orta saha ve hücum hattına takviye yapılması bekleniyor.. Galatasaray'dan sezon başında teklif aldım ama bu sene oynamam gerekiyordu. Alanyaspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan hakkında flaş açıklama geldi. Salih uçan'ın sezon sonunda galatasaray forması giymesi bekleniyor.fatih terim'in orta saha rotasyonu için ısrarla istediği salih uçan'ı transfer ederek takım içinde hem rekabeti artırmak hem. Sezonu empoli'de tamamlayan salih uçan, yerli sıkıntısı yaşayan galatasaray'ın yolunu tutabilir. Galatasaray'ın transfer etmek istediği salih uçan, sarı kırmızılı kulüpten 10 milyon tl imza parası istedi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek, önemli diyebileceğim yerli futbolcular var. Galatasaray'ın gündeminde olduğu öne sürülen salih uçan, fenerbahçe'ye veda etti. 19 ekim 2020 pazartesi 23:18. Alanyaspor'daki performansıyla parmak ısırtan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için. Aytaç kara ile anlaşan galatasaray.

Galatasaray, Salih Uçan'ın 10 milyon TL'lik maaş talebini ...
Galatasaray, Salih Uçan'ın 10 milyon TL'lik maaş talebini ... from obilir.net
Ben, salih uçan yeni sezonda galatasaray forması giyecek diyorum. 2019 yılından bu yana alanyaspor formasını terleten salih uçan, 64 maçta sahaya çıkarken, 4 gol ve 8 asistlik katkı sağladı. Alanyaspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan hakkında flaş açıklama geldi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek salih uçan, alanyaspor ile kontrat uzatmama kararı aldı. Olası bir yönetim değişikliğine rağmen, teknik direktör fatih terim'in isteklerini. Süper lig'de bu sezonun en istikrarlı oyuncularından biri olan galatasaray'ın orta saha oyuncusu. Transfer sezonunda galatasaray başta olmak üzere beşiktaş ve trabzonspor'un da istediği salih uçan takımında kalmıştı. Yetenekli ama kendine bakmıyor gibi bir argümandan fazlası gerekiyor. Galatasaray'da devre arasında orta saha ve hücum hattına takviye yapılması bekleniyor.

Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın orta sahaya yapılmasını.

Aytemiz alanyaspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yetenekli orta saha oyuncusu salih uçan'ın talipleri artıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan, galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olacak. Galatasaray, alanyaspor ile sözleşmesini uzatmayacak salih uçan'la prensip anlaşmasına vardı. Ocak ayı transfer döneminde etebo ile yollarını ayırmaya hazırlanan galatasaray'da salih uçan ismi ön plana çıktı. Salih uçan'ın bucaspor'dan hocası sait karafırtınalar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun galatasaray ile anlaştığını açıkladı. Alanyaspor'daki performansıyla parmak ısırtan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için. Salih uçan konusunda konuşulanların teşhisi zorlaştırdığını düşünmekteyim. Süper lig'de aytemiz alanyaspor forması giyen eski fenerbahçeli salih uçan, galatasaray'dan transfer teklifi aldığını açıkladı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek salih uçan, alanyaspor ile kontrat uzatmama kararı aldı. Salih uçan'ın sezon sonunda galatasaray forması giymesi bekleniyor.fatih terim'in orta saha rotasyonu için ısrarla istediği salih uçan'ı transfer ederek takım içinde hem rekabeti artırmak hem. Transferin devre arasında gerçekleşmesi için. Galatasaray, aytemiz alanyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu salih uçan'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Galatasaray, aytaç'tan sonra salih uçan i̇le de anlaştı!

Salih uçan'ın bucaspor'dan hocası sait karafırtınalar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun galatasaray ile anlaştığını açıkladı. Salih uçan'ın bucaspor'dan hocası olan sait karafırtınalar, 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun sezon sonunda galatasaray'a gideceğini söyledi. Ben, salih uçan yeni sezonda galatasaray forması giyecek diyorum. 2019 yılından bu yana alanyaspor formasını terleten salih uçan, 64 maçta sahaya çıkarken, 4 gol ve 8 asistlik katkı sağladı. Yetenekli ama kendine bakmıyor gibi bir argümandan fazlası gerekiyor. Galatasaray'ın gündeminde olduğu öne sürülen salih uçan, fenerbahçe'ye veda etti.

Galatasaray Alanyaspor'dan Caulker ve Salih Uçan'ı istiyor ...
Galatasaray Alanyaspor'dan Caulker ve Salih Uçan'ı istiyor ... from i.haber3.com
Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın orta sahaya yapılmasını. Transferin devre arasında gerçekleşmesi için. Geçen sezon serie a'da 14 kez. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek, önemli diyebileceğim yerli futbolcular var. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan, galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olacak. Aytemiz alanyaspor'da salih uçan, galatasaray galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Galatasaray, aytemiz alanyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu salih uçan'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. 19 ekim 2020 pazartesi 23:18.

Eğer salih uçan da imza parası haricinde galatasaray'dan istediği 10 milyon tl garanti para talebinde indirime giderse yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giyecek.

Süper lig ekiplerinden aytemiz alanyaspor forması giyen salih uçan, a spor'a özel açıklamalarda bulundu. Salih uçan, galatasaray ile anlaştı. Galatasaray'da devre arasında orta saha ve hücum hattına takviye yapılması bekleniyor. Transferin devre arasında gerçekleşmesi için. Sezon sonunda galatasaray'ın salih uçan'ı transfer edeceğini bekliyoruz. fatih terim'in orta saha rotasyonu için ısrarla istediği salih uçan'ı transfer ederek takım içinde hem rekabeti artırmak hem. Aytemiz alanyaspor ile yol ayrımında olan ismi galatasaray ile anılan salih uçan'ın geleceğine dair sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan, galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olacak. Ben, salih uçan yeni sezonda galatasaray forması giyecek diyorum. 2019 yılından bu yana alanyaspor formasını terleten salih uçan, 64 maçta sahaya çıkarken, 4 gol ve 8 asistlik katkı sağladı. Sezon sonu sözleşmesi sona erecel milli oyuncunun hangi takıma gideceği büyük. Galatasaray, aytemiz alanyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu salih uçan'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Alanyaspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan hakkında flaş açıklama geldi. Transfer sezonunda galatasaray başta olmak üzere beşiktaş ve trabzonspor'un da istediği salih uçan takımında kalmıştı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek, önemli diyebileceğim yerli futbolcular var.

Sezonu empoli'de tamamlayan salih uçan, yerli sıkıntısı yaşayan galatasaray'ın yolunu tutabilir. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın orta sahaya yapılmasını. Aytaç kara ile anlaşan galatasaray. Süper lig'de aytemiz alanyaspor forması giyen eski fenerbahçeli salih uçan, galatasaray'dan transfer teklifi aldığını açıkladı. Alanyaspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan hakkında flaş açıklama geldi.

Galatasaray, Salih Uçan transferi için Fatih Terim'in ...
Galatasaray, Salih Uçan transferi için Fatih Terim'in ... from img3.aksam.com.tr
Eğer salih uçan da imza parası haricinde galatasaray'dan istediği 10 milyon tl garanti para talebinde indirime giderse yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giyecek. Alanyaspor'daki performansıyla parmak ısırtan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için. Yabancı kontenjanı azalmaya başlayacak ve mevcut döviz kurunda da ister istemez yerli ağırlığı oluşacak. Geçen sezon serie a'da 14 kez. Aytemiz alanyaspor'da salih uçan, galatasaray galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan'la önümüzdeki sezon için söz kesti. Galatasaray'la da etkileşimi olan ve oğulcan çağlayan, emin bayram gibi genç yıldızların menajeri olan yazıcı, son olarak hasan hüseyin acar'ı da alanyaspor'a. Galatasaray yönetimi, bu sezon performansıyla parmak ısırtan aytemiz alanyaspor'un başarılı orta sahası salih uçan'la her konuda anlaşma sağladı.

Salih uçan'ın bucaspor'dan hocası olan sait karafırtınalar, 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun sezon sonunda galatasaray'a gideceğini söyledi.

Alanyaspor'daki performansıyla parmak ısırtan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için. Aytaç kara ile anlaşan galatasaray. Galatasaray yönetimi, bu sezon performansıyla parmak ısırtan aytemiz alanyaspor'un başarılı orta sahası salih uçan'la her konuda anlaşma sağladı. Aytemiz alanyaspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yetenekli orta saha oyuncusu salih uçan'ın talipleri artıyor. Geçen sezon serie a'da 14 kez. Sezon sonu sözleşmesi bitecek salih uçan, alanyaspor ile kontrat uzatmama kararı aldı. Aytemiz alanyaspor'da salih uçan, galatasaray galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Süper lig'de bu sezonun en istikrarlı oyuncularından biri olan galatasaray'ın orta saha oyuncusu. Galatasaray'la da etkileşimi olan ve oğulcan çağlayan, emin bayram gibi genç yıldızların menajeri olan yazıcı, son olarak hasan hüseyin acar'ı da alanyaspor'a. Sezon sonu sözleşmesi sona erecel milli oyuncunun hangi takıma gideceği büyük. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan, galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olacak. Salih bucaspor'daki patlamasını 10 numara olarak. Sezon sonunda galatasaray'ın salih uçan'ı transfer edeceğini bekliyoruz. fatih terim'in orta saha rotasyonu için ısrarla istediği salih uçan'ı transfer ederek takım içinde hem rekabeti artırmak hem.

Aytemiz alanyaspor'da salih uçan, galatasaray galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu salih uçan. Galatasaray'da devre arasında orta saha ve hücum hattına takviye yapılması bekleniyor.